Tatoveringsfjerning med Yag-laser

Laseren er en Q-switch Nd:yag med 1064 og 532 nm laserhode som kan fjerne tatoveringer som har sorte, grå, brune, blå og røde farger. Laseren sender ut lys med en bestemt bølgelengde. Tatoveringen absorberer lyset og tatoveringspigmentet omdanner lyset til varme energi som bryter ned pigmentet i tatoveringen. Det nedbrutte tatoveringspigmentet blir så fjernet av kroppens immunceller.

 Er du misfornøyd med dine bryn? Fjern dem! Mange opplever at de ikke er fornøyd med de tatoverte brynene sine. Det kan hende du ikke liker fasongen, tykkelsen, fargen mm. En gammel tatovering framstår ofte med en blå-grå eller rød-brun farge. Ved hårstråpåtegning har ofte hårstråene grodd sammen. Laser er den enkleste, raskeste og minst smertefulle måten å få fjernet det på. For de som planlegger ny tatovering, vil den nye tatoveringen bli penere hvis den gamle er dempet mest mulig

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Tatoveringen vil bli mindre synlig etter hver behandling. Reduksjon av fargen sees umiddelbart etter behandling og vil i dagene og ukene framover reduseres ytterligere. Antall behandlinger som er nødvendig for å fjerne en tatovering vil være avhengig av flere faktorer, for eksempel hvor dypt tatoveringen sitter i huden, hvilke farger som er brukt, hudtypen, hvor lenge siden tatoveringen ble gjort osv. Behandlingene utføres med minst 4 ukers intervaller, dette for at kroppen skal klare å transportere bort pigmentene som ødelegges ved behandlingen.

Jo sterkere tatoveringen er, jo kraftigere reaksjon. Huden vil ofte flasse litt etter en uke men der etter stabilisere seg.
Laserene Yag Q-switched  er godt egnet til tatoverings fjerning da den ikke skader omkring liggende vev som tidligere har vært et problem ved tatoverings fjerning. 

Permanent make-up/ microblading kan med meget godt resultat dempes eller fjernes helt.
Det er ofte brukt annet utstyr og mineralfarger ved slike tatoveringer og det er ikke tatovert like dypt pigmentet som tatoveringer. Vi ser hos flere at etter 1-3 behandlinger er microblading redusert nok til å kunne microblade over nye og korrekte bryn. En krembedøvelse kan bli brukt, men de fleste har ikke behov for dette

Den øverste delen av huden blir vanligvis forbigående grå/ hvit og det blir en forbigående lokal hevelse/fortykkelse i huden. Av og til kan det komme en punktvis bloduttredelse nesten umiddelbart.

De nærmeste 1-3 dagene kan det behandlete område være litt rødt og hovent. Det blir vanligvis ikke blemme/sårdannelse.  (Ved blemme eller sårdannelse, benyttes en antiseptisk krem som Brulidin eller Bacimycin.) Området bør behandles med forsiktighet. Hold det så tørt som mulig de 2 første dagene. Unngå soling, peeling, badstu og bading i basseng første tiden.

Behandlingen bør ikke tas av gravide, ammende, epileptikere, de som har infeksjon eller er allergiske mot sollys

Pr gang samlet for begge hele bryn  kr 900,-

Pr gang for småkorrigeringer på bryn fra kr 500,-

lagt til handlevogn