Dermapen4 (microneedling)

Behandling med nåler for en jevnere hudstruktur og økt glød. Dermapen brukes til hudfornyelse, til ansiktsrynker, store porer, pigmenteringer, arr og strekkmerker. Huden stimuleres til selv å danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere linjer og rynker. Dermapen virker ved at man lager mange tusen mikrohull i underhuden, og de aktive serumene som tilføres trenger dypt inn i huden

Dermapen ansikt og hals kr. 1.500,- pr gang (ved kur på 4 ganger er siste gangen halv pris)

Behandlingen inkluderer rens, lett peel, dermapenbehandling, serum og maske

Dermapen etterfulgt av tilpasset kjemisk peel ansikt og hals kr 1.900,-  (ved kur på 4 ganger er siste gangen halv pris)

Klinikkens anbefaling og meget effektiv og populær behandling for hudfornyelse!

Enkeltområder fra kr. 800,-  (f.eks. kinn, brystområde, operasjonsarr, brannskader, strekkmerker)

Behandlingen inkluderer rens, dermapenbehandling, serum, kjemisk peeling og evnt maske

Microneedling er en fellesbetegnelse på all behandling som stimulerer huden til nydannelse av kollagen ved hjelp av nåler som glir eller rulles over huden.

Medisinsk mikroneedling brukes til å forbedre mange hudtilstander som for eksempel:

 • Oppstramming av huden,
 • Fjerner grå og gusten hud
 • Stimulerer kollagenproduksjon i huden
 • Redusering av pigmenteringer/ «leverflekker» og solskader
 • Kviser og tilstoppet hud
 • Redusering av de fleste typer arr (f.eks aknearr, operasjonsarr, brannskadearr)
 • Glatter ut fine linjer, også rundt øyne og munn
 • Forminsker store porer
 • Jevner og myker opp strekkmerker
 • Ny, glødende hudoverflate
 • Generell hudforbedring                                                                                                       

Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 3 mm, avhengig av området som skal behandles. På den måten lages små kontrollerte skader som provoserer hudcellene til å produsere kollagen. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et stort antall veksthormoner, slik at kollagenproduksjonen settes i høygir og huden fornyes. Kliniske studier viser at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1000 ganger med microneedling.

Virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er sikre produkter med ingredienser som er basert på naturlige virkestoffer. Disse ingrediensene har lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. 

Dermapen er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedeling rullene. Pennen kan lett stilles inn på ønsket nålelengde for å behandle akkurat det området man ønsker. Rundt øyne og på nese vil man behøve kortere nåler, mens man i kinn kan skru opp lengden pga. tykkelsen på huden. Dermapen arbeider med et nålehode med 16 nåler som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt. Når nålene penetrerer huden dannes det tusenvis av kanaler ned i underhuden – disse vil lukkes i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, stampes ned i underhuden. 

Behandlingen øker opptaket av de høykonsentrerte stoffene kraftig sammenlignet med andre metoder. Faktisk kan man oppleve at huden fylles såpass, at det ikke alltid er mulig å påføre en krem etter behandlingen.

Effekten av behandlinger med Dermapen skjer gradvis etter hver behandling. 3-5 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 2-8 uke, avhengig av hva som behandles, og det tar ca 30 minutter å behandle et ansikt. Behandlingen er litt ubehagelig men ikke veldig smertefull.

Dermapen behandlinger er uten bivirkninger og nedetid, men etter behandlingen vil du bli varm og rød i huden. Dette vil forsvinne i løpet av en dag eller to. De første timene etter behandling må man tenke på å ikke tilføre bakterier i ansiktet da det er mange inngangsporter for bakterier. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen. Det anbefales ikke å ta en hard treningsøkt, bade i klorvann, eller ta badstue samme dag som du er behandlet.
Du kan gå på jobb samme dag du er behandlet. Make-up kan benyttes dagen etter behandling

Dermapen kombineres ofte med kjemisk peeling. Når man legger en kjemisk peeling på etter behandling med Dermapen, vil peelingen kunne gå dypere ned i huden og du vil få dobbel effekt med både stimulering til ny vekst av Kollagen og fornyelse av huden

Disse kan ikke behandles: klienter som går på blodfortynnende medisin, har nedsatt immunforsvar, diabetes, infeksjon, herpes cellegift/strålebehandling, betent akne.

Behandlingen med den type dermapen som jeg bruker er klassifisert som en medisinsk behandling og kan kun utføres av leger og sykepleiere.

lagt til handlevogn