Mesoterapi

Hele ansikt og hals kr. 1000,-  (rens, lett peel og mesoterapi)

Klassisk ansiktsbehandling + mesoterapi kr. 1600,- 

I en mesoterapi behandling blir mikronæringsstoffer sluset inn i huden og gir næring til hudcellene i dermis og epidermis. Dette optimaliserer cellefunksjonen og etterlater huden glødende og fresh.

Inno-TDS formuleringer brukes ved vitamin-innslusing med aktive ingredienser som kan nå direkte gjennom de ulike hudlagene og ned til de dypere lagene i dermis. Behandlingen utføres ved små nålestikk i hudens overflate som tilfører huden ulike ingredienser ut fra ulik indikasjon. Det kan være ingredienser som vitaminer, antioksidanter, aminosyrer, mineraler og fuktighet. Huden kan nyttegjøre seg av dette slik som grønne planter kan med gjødsel rett og slett.

Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som virker ved å stimulere vekstfaktorer i huden som fører til at huden styrkes, rynker reduseres og hudens optimale fuktbalanse gjenvinnes. Ved å tilføre huden ulike næringsstoffer kan man behandle grov, ujevn, solskadet, aknearr, tørr, slapp og uelastisk hud. 

Et naturlig alternativ for de som ikke ønsker andre injeksjoner og har ingen nedetid. Behandlingen kan kombineres med Klassisk ansiktsbehandling og Kjemisk peeling. Alle formuleringene er uten tilsetningsstoffer og er helt rene og sterile. Behandlingen gir umiddelbar effekt og varer i 1-2 mnd før den kan gjentas